(ВИДЕО) „Саботажа – Туршија“

„Саботажа-Туршија “, емитувана на 24 септември 2021 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close