ВИДЕО: Се испокараа Петровска и Шаќири за малите хидроелектрани: Ова е злоба, вознемирена сум

Кандидатите за градоначалник на Град Скопје Ана Петровска и Бени Шаќири се судрија во студиска дебата откако Шаќири извади документ и ја праша како една поборничка за здрава околина потпишала документ за изградба на 22 мали хидроелектрани.

Ова следеше откако Ана Петровска во еден момент изјави дека во студиото дебатираат еден музичар, еден лекар, и еден архитект на што Шакири возврати дека Ана Петровска нема да знае ништо ако почне да зборува за музички аранжмани

Back to top button
Close