(Видео) Шеќеринска- Нато сертификат добив а не одам во САД како амбасадор

Во интервјуто на Канал 5 министерката за одбрана Радмила Шекеринска потврди дека добила безбедносен сертификат од Нато а демантираше дека ќе биде новиот македонски амбасадор во САД.

-Не не одам за амбасадор,  одговори Шеќеринска додавајќи дека со никој за такво нешто не разговарала, одбегнувајки дека можеби тоа се шпекулации од внатрепартиските кујни.

 

Back to top button
Close