(ВИДЕО) Скандал на фестивалот, млад пејач ја уништи сцената на Сан Ремо!

Светски познатиот музички фестивал Сан Ремо, кој се одржува по 73-ти пат во Италија беше засенет од скандалот кој на сцената го предизвика младиот пејач Бланко.

Италијанецот кој лани беше победник на фестивалот и кој има само 19 години, за време на својот настап започна да дивее на бината и ја искрши целата сценографија

Back to top button
Close