(ВИДЕО) Скандалозно однесување – полицајка од Куманово возела како каскадер

Скандалозно однесување на полицајка од Куманово. Возела автомобил со нозе преку прозор и качени на управувач – се снимала, а видеото потоа се раширило со споделувања и по социјалните мрежи.

Oд снимките се гледа дека видеото е снимано на автопат, а празните коловозни ленти ја отвараат и дилемата дали тоа можеби се случувало и за време на полициски час? Видеото кое беше доставено до Телма по социјалните мрежи почнало да се споделува на 11 и 12 Мај.

Полицајка од Куманово луфтира нозе на автопат

Полицајка од Куманово луфтира нозе на автопат

Seir 发布于 2020年5月12日周二

Oд МВР потврдија дека станува збор за Д.Ј. и соопштија дека добила укажување за недолично однесување. На прашањето на Телма , што ќе биде преземено од МВР одговорија: “Ве известуваме дека од одговорните таа беше повикана во СВР Куманово, при што и беше укажано за недоличното однесување. Бидејќи станува збор за полициски службеник од страна на СВР- ПС-ОН Куманово ќе биде известен Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди за превземање на понатамошни мерки“.

Back to top button
Close