(ВИДЕО) Снимка од уништување на тротинет во Скопје

Канал 5 дојде до снимки на кои се гледа непримерно однесување и уништување на тротинети во Скопје вечерва.Монлетко кое го сними канал 5 вечерва откакопроба да го оштети на крај го фрли во Вардар.

Се продолжува низата на непримерно користење и уништување на тротинетите кои од страна на приватната „BinBin“ се поставени во градот Скопје за изнајмување.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close