(ВИДЕО) Собир против вакцинација: Јас сум без симптоми, јас сум здрав”

Попладнево пред зградата на Владата во Скопје се одржа уште еден протестен собир на граѓани против вакцинација за Ковид-19 и владините антиепидемиски мерки, објави ТВ24.

„Овде сме дојдени со она што го мислиме и што го чувствуваме, а тоа е правото на слобода“, рече една од учесничките која се обрати пред собраните граѓани.

 

Back to top button
Close