ВИДЕО: Советот на јавни обвинители иницираше постапка до етичкиот совет за изјавата на Ленче Ристоска

Советот на јавни обвинители ќе се обрати до Етичкиот совет до Обвинителството за изјавата на обвинителката Ленче Ристоска која на научна конференција кажа дека членови на Советот на јавни обвинители тргуваат со влијание.

Back to top button
Close