(ВИДЕО) Спасовски: Никој не смее да вади огнено оружје. Никој не смее да оправдува вадење на огнено оружује

-Никој не смее да вади огнено оружје. Никој не смее да оправдува вадење ма огнено оружује. Апелирам и до граѓаните и до политичарите, да бидат на мирни протести, вандализмот и насилството нема да се толерираат.Министерот изјави и дека на протестите има доволно полициски службеници и дека било реагирано соодветно и спречен инцидент од поголеми размери – изјави на денешниот прес министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Back to top button
Close