(ВИДЕО) Спасувачка акција кај „Мавровка“: Маж сака да скокне од зграда

„Мавровка“, во центарот на Скопје, во тек е спасувачка акција на пожарникари и полицajци кои се обидуваат да спасат маж кој сака да скокне од зграда.

 

Спасувачките екипи преговараат со човекот во обид да го разубедат, а околу зградата поставија и душек.

На терен е присутна и екипа на Брзата помош.

 

 

 

 

Back to top button
Close