(ВИДЕО) Стоилковски: Возачот на бентлито е Бурим Маслам Харачина, осуден криминалец, лежел за обид за убиство дивее во Скопје по цена од 45 евра

– Харачина дивее во Скопје по цена од 45 евра, во неговиот дом е направен и претсес во акцијата на полицијата во Грчец и Арачиново, најдено е оружје, тоа е човекот кој лумпува по скопските улици, а го казнуваат со  само со 45 евра – рече Стоилковски кој објасни дека според законот на Харачина треба да му се поднесе кривична пријава ппоради загрозување на безбедноста на граѓаните.

Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека возачот на автомобилот со марка „Бентли“ кој помина низ новогодишниот декор на скопскиот плоштад е казнет со 45 евра, што предизвика бура од реакции на социјалните мрежи.

Стоиковски денеска приложи и фотографии и видео од Харачина, снимено со неговиот автомобил бентли.

Back to top button
Close