ВИДЕО: Тензично во Град Скопје: Трајко Славевски и го одзема микрофонот на Арсовска

Претседателот на Советот, Трајко Славевески на денешната вонредна советничка седница се симна од своето место и и го одзема микрофонот на актуелната градоначалничка на Скопје, Данела Арсовска, која во истиот момент коментираше, како што рече за криминалите на ВМРО-ДПМНЕ.

Целата советничка седница е во тензична атмосфера со куп обвинувања од сите страни.

 

Оваа седница е свикана поради случувањата во ЈСП, од каде навестуваат дека ќе прекинат со работа ако не им се исплати септемвриската плата.

Извор: Фокус

Видео: канал5

Back to top button
Close