(Видео) Тензии во Собранието за законот за Академија за судии и обвинетели

Во тензична атмосфера почна денес седницата на Комисијата за политички систем во Собранието, како што може да се забележи од видео што го снимиле опозициски пратеници, пренесува „360 степени“.,

ако што се гледа на видеото, опозициските пратеници се собираат околу говорницата во салата „Борис Трајковски“, додека пратеникот на ГРОМ(ВМРО-ДПМНЕ) Љупчо Пренџов зборува за непочитување на процедурите при утврдувањето на дневниот ред за денешната седница.

Back to top button
Close