Видео: Тешка сообраќајна несреќа кај Рампа

Вечерва кај Рампа во скопската населба Кисела Вода се случила тешка сообраќајна несреќа.
Дел од медиумите, објавија видео снимки на кои се гледа штететата што ја претрпеле двете возила кои учествувале во несреќата.

На снимките може да се види и дека на местото на несреќата интервенираат екипите на МВР и Брзата помош.

Засега останува непознато дали има повредени или настрадани лица.

Back to top button
Close