(Видео) Удбаши, Бугараши,каде е Џо Бајден-инцидент со пцости кон полицијата на блокадите во Охрид

На блокадите на ВМРО ДПМНЕ во Охрид дојде до помал инцидент во кој учествуваа поддржувачи на партијата и полицијата која се обиде да остави слободна една коловозна лента.
Во инцидентот учевствуваше и првиот човек на ВМРО ДПМНЕ Сашо Донев, како и Командирот на Полицијата Сашо Дончески.

Видео: Ohrid 1.com

Back to top button
Close