(ВИДЕО) Украинка му се спротивстави на руски војник: Вие сте окупаторите

На социјалните мрежи денеска се појавија видеа од една Украинка која во приоѓа на руски војник и го прашува „Зошто дојдовте во мојата земја?“.

Жената му вели на војникот „Вие сте фашисти, вие сте окупаторите. Дојдовте на наша територија“

Војникот смирено ја сослушува и се обидува да и одговори: Добро госпоѓо, јас ве сослушав..

 

Back to top button
Close