(Видео) Во Тетово поплавени се дворови, подруми, улици

 

Денешните обилни врнежи од дожд предизвикаа поплави во Тетово, објави ТВ21, вклучувајќи се во живо од поплавените дворови и подруми на тетовци.

Oбилниот дожд ги наполнил улиците со вода .На терен може да се видат поплавени улици, домови, како и подруми.

Back to top button
Close