(Видео) Возачот на дресината: Свирев долго време и почнав да кочам, но на крај удрив во комбето

Денеска во 12.01 часот кај „Порцеланка“ во Велес се случи тешка несреќа откако возило моторна дресина на ЈП МЖ Инфраструктура удри во патничко комбе со 12 лица.

.Возачот на дресината во разговор со „Телевизија 24“ откри што се случило пред судирот.

Откако го видов, почнав да кочам. Тој не ме погледна, свирев долго додека не го удрив, вели возачот на дресината.

ВИДЕО: Телевизија 24

Back to top button
Close