ВИДЕО: Вучиќ ги части пензионерите пакетче со витамини за да им го зајакне имунитетот

Српскиот претседател Александар Вучиќ во видео-обраќање ги презентираше подароците за пензионерите. Се работи за витамини за зајакнување на имунитетот – витамин Ц, витамин Д и цинк.

Back to top button
Close