(Видео) Заев до Борисов: За шампионите- шампионски пури. Ви благодарам Бојко

Американски пури , благодарност до поранешниот бугарски премиер Бојко Борисов за постигнувањето на договорот меѓу Македонија и Грција и посвета на наградите што ги доби премиерот Зоран Заев, беа главните пораки кои му ги пренесе Заев на Борисов на нивната средна во седиштето на партијата ГЕРБ, чиј претседател е Борисов.

-Прво за шампионите да дадам едни шампионски од Америка пури, му рече Заев на Борисов и му подаде американски пури.

Повеќе

Back to top button
Close