Видео: „Заложничка саботажа“

 

Проследете ја „Заложничка саботажа“, емитувана на 23 декември 2022 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

Автор: Среќко Поповски

Монтажа: Коста А.

Back to top button
Close