(Видео) Запалено возило во Бутел – сторителот невнимателен, за малку и самиот ќе се запалел!


На булеварот Босна и Херцеговина вчера со бензин било запалено возило марка „сеат леон“.

Според информациите, сторителот бил невнимателен и за малку и самиот ќе се запалел.
За разлика од претходните случаи каде таргет беа функционери и јавни личности, овој пат жртвата е обичен граѓанин.

Back to top button
Close