Владата ќе одржи седница преку видео-конференциска врска

– Владата на Република Северна Македонија денеска во 11:00 часот ќе ја одржи 82-рата редовна седница, преку видео-конференциска врска.

За заклучоците од седницата, владината прес-служба ќе информира со соопштение по нејзиното завршување.

Back to top button
Close