Владата и ЗЕЛС да најдат решение за ублажување на енергетската криза во школите, апелира СОНК

Владата и Заедницата на единиците на локалната самоуправа (ЗЕЛС) треба заедно да изнајдат прифатливо решение за надминување или ублажување на енергетската криза во училиштата, апелира Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК).

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close