Владата попладне ќе одржи седница

– Владата на Република Северна Македонија попладне во 15 часот ќе одржи седница.

Од владината прес-служба информираат дека седницата ќе се одржи преку видео-конференциска врска, а за заклучоците ќе биде информирана јавноста преку соопштение.

Back to top button
Close