Владата попладнево ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија попладнево ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.

За заклучоците од седницата, владината прес-служба ќе информира со соопштение по нејзиното завршување.

Back to top button
Close