Владата вечерва ќе одржи седница

Владата вечерва со почеток во 21 часот ќе ја одржи 42. седница, најави владината прес-служба.
Седницата ќе се одржи преку видео-конференциска врска, а по нејзиното завршување најавено е соопштение.

Back to top button
Close