Владата во моментов одржува седница

– Владата вечерва од 19 часот одржува седница преку видео конференциска врска.

Од владината прес-служба информираат дека преку соопштение ќе информираат за заклучоците од денешната седница.

Не е познато кои се точките на дневниот ред.

Back to top button
Close