ВМРО-ДПМНЕ го оспорува изборот на пратениците што ќе ги заменат идните министри

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Благица Ласовска ја напушти денеска работата на Верификациската комисија, оспорувајќи г легитимитерот и законитоста на изборот на нови пратеници кои доаѓаат на местата на пратениците што поднесоа оставки поради номинациите за министри.

Back to top button
Close