ВМРО-ДПМНЕ: Пендаровски учествува во одлука за брзи избори, без набљудувачи од ОБСЕ и на директна штета на здравјето на граѓаните

 

Пендаровски учествува во одлука за брзи избори, без набљудувачи од ОБСЕ и на директна штета на здравјето на граѓаните

Забележително е што во последно време низ Претседателот Пендаровски, зборува Претседателот на СДСМ, Зоран Заев. И сето ова резултира со салто мортале, со кое Пендаровски со цел да му удоволи на Зоран Заев себе си одлучи да се посипа со пепел.

Стево Пендаровски самиот изјави на 15 мај дека не ни помислува како институција да учествува во избори кои нема да бидат набљудувани од ОБСЕ и ОДИХР, неколку недели подоцна тој како претседател активно учествува во носење на одлука за брзи избори на директна штета на здравјето на граѓаните, а се со цел да му удоволи на Зоран Заев.

Избори без набљудувачка мисија се избори за фалсификат на Заев.

 

_______________________________________________________________________

 

Back to top button
Close