ВМРО-ДПМНЕ победи во првиот круг во овие 4 општини

 

Од политичката партија соопштија дека освоиле победа во првиот круг од локалните избори на 4 места.

Имено, како што соопштија оттаму, ВМРО-ДПМНЕ има градоначалник во Могила, Сопиште, Јегуновце и Градско.

Back to top button
Close