ВМРО-ДПМНЕ: Власта никако да го заврши патот Штип – Радовиш

Зоран Заев по кој знае кој пат се слика на патни правци кои ги почна ВМРО-ДПМНЕ, а тој четврта година веќе не може да ги заврши.

Патниот правец Штип – Радовиш е почнат во време на ВМРО-ДПМНЕ, а Заев никако да го заврши.

Заев е среќен што затекна многу патни правци од ВМРО-ДПМНЕ, но за жал со години не може да ги доправи.

Заев не е способен да почне ниту еден нов проект.

Да беше ВМРО-ДПМНЕ на власт сите овие патни правци до сега ќе беа пуштени во употреба, а граѓаните ќе ги чувствуваат благодетите. Вака со Заев само слушаме ЌЕ.

4 години државата не е мрдната од мртва точка, а требаше да имаме 600 километри автопат, 550 километри магистрални патишта и 1200 километри локални патишта. Од тоа немаме ништо.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Back to top button
Close