Во Битола до 19 часот гласале 52 отсто од избирачите

На денешните вонредни парламентарни избори во Битола до 19 часот гласале 52 отсто од вкупно 81.488 регистрирани лица со право на глас.

Во Битола и битолско се гласа на 169 избирачки места, информира Весна Томовска, претседател на општинската изборна комисија во овој град.

Back to top button
Close