Во Демир Капија излезеност од 14,27 проценти до девет часот

– Во Демир Капија до девет часот во вториот круг на локалните избори има излезеност од 14.27 проценти, за МИА информираше Благој Јовановски, претседател на Општинската изборна комисија.
Во Демир Капија бројот на лица со право на глас при избори е 3.163, а се гласа на 11 избирачки места.

Back to top button
Close