Во МРТВ и Беко и денеска ќе се издаваат документи

Министерството за внатрешни работи информира дека и денеска ќе работат шалтерите за издавање на готови документи во објектите во Беко и МРТВ во Скопје.

Работното време, како што информира МВР, е од 8 до 16 часот

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close