Војна меѓу ДоказМ и Обединети на Љубе – фрчат закани, бричења, зелено џамче…

„Ти ветувам дека брзо ќе се видиш со луѓето на херојот Љубе, за да позборуваме како пријателчиња за твојата злоба, за за тоа колку си ти сестра или јуначиште… ај зе гледаме и пишувај со факти многу се расфрлаш мислиш си интересен манијакуваш…“

Со овие зборови Раде Милошоски, генерален секретар на Обединети за Македонија, партијата на Љубе Бошковски му се заканува на Марјан Стаменковски, сопственик на порталот Доказм.

Ова го напиша како коментар под текстот со наслов „И онаа криминална будала сестра Љубе добила задача од Заев да удира на ВМРО“.

„Марјан, прибери се ја поминуваш црвената линија… Толку од луѓето на Љубе, ти пишувај си… твое е ние да те потсетиме да си бидеш домаќин, се гледаме“.

Стаменковски му врати вака:

Back to top button
Close