Во Нов Истевник се глеаса во магарешка фарма

Жителите во делчевското село Нов Истевник, за овие локални избори гласаат во магарешка фарма, пренесува „Канал 5“. Жителите од ова село, кои на на број околу 100, отсекогаш гласале на ова место.

Проблемот не се наоѓал во местото каде жителите гласале, туку истиот се наоѓал во фингер принт уредите кои не си ја вршат добро работата. Ова некогаш било училиште, а денеска се гласало во просторија каде што некогаш седеле наставниците.

Back to top button
Close