Во општина Маврово и Ростуше почна гласањето, отворени сите избирачки места

– Според информациите на ОИК Маврово и Ростуше, утрово сите избирачки места се отворени и изборниот процес започнал навреме.

Во општината која од овие избори припаѓа на петтата изборна единица право на глас имаат 9.996 граѓани.

Тие правото на глас можат да го искористат на 39 избирачки места.

Back to top button
Close