Во прекин сообраќајот на патот Струмица-Валандово поради сообраќајка

Поради случена сообраќајна незгода кај м.в.Македонска куќа, во прекин е сообраќајот на патот Струмица-Валандово, информираат од АМСМ.

Како што посочуваат, сообраќајот е во прекин од 19:30 часот

Back to top button
Close