Во Рим погребан Синиша Михајловиќ

Денеска беше погребан легендарниот фудбалер и тренер, Синиша Михајловиќ во Рим каде што пристигнаа голем број фудбалски легенди да го поздрават за последен пат.

Денеска беше погребан легендарниот фудбалер и тренер, Синиша Михајловиќ во Рим каде што пристигнаа голем број фудбалски легенди да го поздрават за последен пат.

Пристигна целото раководство на Лацио и фудбалерите кои носеа орел кој е симбол на клубот.

Меѓу познатите лица беше и екс-играчот на Интер, Дејан Станковиќ но и многу други ѕвезди кои дојдоа да го испратат Михајловиќ до неговото вечно почивалиште.

Back to top button
Close