Во Владата ќе биде потпишан договор за изградба на четири системи за наводнување

Во Владата денеска ќе биде потпишан договор за избор на консултант за изградба на четири системи за наводнување.

Договорот ќе го потпишат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и претставник на консултантската компанија.

На настанот ќе се обрати премиерот Димитар Ковачевски.

Back to top button
Close