(ВО ЖИВО) Анализа на случаи на фемициди – убиства на жени во Република Македонија

Гледајте ја во живо дискусијата за “Анализа на случаи на фемициди – убиства на жени во Република Македонија спроведена од Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство”, со техничка и финансиска поддршка од Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП).

Back to top button
Close