(ВО ЖИВО) Филипче на прес за првпат по оставката

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, дво 13 часот ќе даде изјава за медиуми во паркот од Деканат на Медицински факултет во Скопје. 

Имено, ова ќе биде прво негово обраќање и појавување во јавност, после оставката која ја даде по пожарот во модуларната болница во Тетово.

Back to top button
Close