ВО ЖИВО: Гори депонијата во Шутка

Голем пожар кај депонијата во Шуто Оризари, објави ТВ21.

„Овој проблем се проткајува неколку години наназад, овде во близина на Визбегово, единствено што можам да кажам е да апелирам до надлежните, тоа пред се се општините Шуто Оризари, Бутел да го решат овој проблем, а тука да им помогне и Град Скопје и еднаш засекогаш да се реши овој проблем“, истакна Владимир.

Тој додава дека често пријавуваат во Пожарна и тие го гасат пожарот, а потоа веројатно, отпадот сам се пали.

ТВ21 е на терен и известува директно од таму.

🔴 [LIVE] Alarmante, digjet deponia ne Shutkë 🔴 [ВО ЖИВО] Гори депонијата во Шутка

🔴 [LIVE] Digjet deponia ne Shutkë🔴 [ВО ЖИВО] Гори депонијата во Шутка

TV21 发布于 2020年6月8日周一

Back to top button
Close