(Во живо)Изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски

Изјава за медиуми на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски пред почетокот на протестот „Ултиматум – Не благодарам“.

Back to top button
Close