ВО ЖИВО: Изјава на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство Венко Филипче ќе даде изјава за медиумите по посетата на ЈЗУ Универзитетска Kлиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување и Ургентен клинички центар.

Back to top button
Close