(Во живо) Изјава на премиерот Димитар Ковачевски

Изјави на премиерот Димитар Ковачевски и директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсовски по извршениот увид во отпочнување на градежните работи на спортската сала „Наум Наумовски – Борче” ( поранешна „Партизан”) во Општина Карпош.

 

Back to top button
Close