(Во Живо) Изјава на претседателот Стево Пендаровски по завршувањето на Советот за безбедност

– Изјава на претседателот Стево Пендаровски по седницата на Советот за безбедност на кој се разгледуваше модифицираниот предлог на француското претседателство со ЕУ за почеток на пристапните преговори на Република Северна Македонија со Европската Унија.

Back to top button
Close