(Во живо) Изјава за медиуми на генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.

Изјава за медиуми на генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.

🔴[Во живо:] Изјава за медиуми на генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.

🔴[Во живо:] Изјава за медиуми на генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.

СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија 发布于 2020年7月15日周三

Back to top button
Close