Во живо: Изјава за медиуми на копретседателот на заедничката македонско-бугарска Комисија за историски и образовни прашања Драги Ѓоргиев

 Изјава за медиуми на копретседателот на Билатералната мултидисциплинарна комисија за историски и образовни прашања Драги Ѓоргиев во врска со усвоените решенија на Комисијата за заеднички чествувања и препораките за подобрување на учебниците по историја за 6 одделение во Северна Македонија и 5 клас Бугарија.

Back to top button
Close